Lever je D.E waardepunten in bij Blokker!

De D.E winkels en webshop zijn gesloten.
Vanaf nu lever je je D.E waardepunten
in voor de D.E collectie bij Blokker

Hoe & wat

D.E & Blokker

D.E & Blokker hebben de handen ineen geslagen om het bekendste en oudste spaarprogramma van Nederland beschikbaar te maken in een groot aantal Blokker winkels. Ons spaarprogramma met waardepunten zal niet veranderen, alleen kun je vanaf nu je D.E waardepunten inleveren bij een aantal Blokker winkels voor de Douwe Egberts collectie. En op termijn bij circa 330 Blokker winkels!

Waardepunten

Ons spaarprogramma met waardepunten zal niet veranderen. Ook digitale waardepunten blijven geldig. De waarde van 200 punten is €1,-. Zorg ervoor dat je deze in bundels van 1.000 punten meeneemt naar de deelnemende Blokker winkels. 

De collectie

Een deel van de Douwe Egberts collectie is nu bij een aantal Blokker winkels en online verkrijgbaar. Denk hierbij o.a. aan het Douwe Egberts servies, SENSEO® koffiepadapparaten en diverse Pickwick thee-accessoires. Per artikel of bestelling kan betaald worden met iedere combinatie van waardepunten en/of geld. 

Waardepunten inleveren

Blokker winkels

Vanaf nu lever je je waardepunten niet meer in bij D.E winkels, maar bij de deelnemende Blokker winkels. Ga naar deze pagina en vink "Met Douwe Egberts assortiment" aan voor een actueel overzicht van de deelnemende Blokker winkels. In de loop van 2015 zal het aantal deelnemende winkels toenemen.

Deelnemende Blokker winkels

Plaats Adres


Amsterdam

Jodenbreestraat, 19, 1011 NHAmsterdam Maasstraat 37, 1078 HC


Eindhoven Franz Leharplein 19, 5654 AZ

Alkmaar Langestraat 84, 1811 JK

Joure Midstraat 115, 8501 AJ 
 
Nijmegen Broerstraat 25C, 6511 KL

Alphen a/d Rijn De Aarhof, 2406 BT

Den Haag Grote Marktstraat 68, 2511 BJ

Arnhem          Brouwersplein 23, 6811 BL                 
Breda Ginnekenstraat 14, 4811 JH
 
Enschede   H.J. van Heekplein 56, 7511 HN
 
Goes    Kolveniershof 28 30, 4461 DB
 
Groningen  Herestraat 59, 9711 LC
 
Haarlem   Grote Houtstraat 112, 2011 ST
 
Maastricht Muntstraat 39, 6211 EH
 
Rotterdam  Watermanweg 321, 3067 GA 
 
’s Hertogenbosch    Helftheuvelpassage 90, 5224 AB 
 
Utrecht Achter clarenburg 46, 3511 JJ
 
Venlo Tegelpoort 2, 5911 DM
 
Zwolle Diezerstraat 65, 8011 RC
 
Hoofddorp Burgemeester Stamplein 274, 2132 BH

Veelgestelde vragen

1. Blijven mijn (digitale) punten geldig?
Douwe Egberts waardepunten (zonder datumaanduiding) en digitale waardepunten blijven onbeperkt geldig, ook in de Blokker winkels waar het Douwe Egberts assortiment verkocht zal worden. Je actuele digitale puntensaldo kun je bekijken via Mijn D.E

2. Is het volledige D.E geschenkenassortiment verkrijgbaar bij alle Blokker winkels?
In elke Blokker winkel die het D.E geschenkenassortiment verkoopt, is dezelfde collectie aanwezig. Dit assortiment is kleiner dan de collectie in de inmiddels gesloten Douwe Egberts winkels. Op www.blokker.nl is ook geschenkenassortiment beschikbaar, echter kunnen daar geen waardepunten worden ingeleverd.

3. Waar kan ik D.E producten kopen of mijn waardepunten inleveren? 
D.E waardepunten kunnen in alle deelnemende Blokker winkels worden ingeleverd, (uitsluitend) in ruil voor D.E spaarproducten. U kunt bij deze winkels ook (deels) in contanten betalen, net als nu het geval is. Ga naar deze pagina en vink "Met Douwe Egberts assortiment" aan voor een actueel overzicht van de deelnemende Blokker winkels. In de loop van 2015 zal het aantal deelnemende winkels toenemen.

4. Kan ik mijn digitale waardepunten in de Blokker webshop besteden?
In de toekomst kun je met je digitale waardepunten artikelen uit het D.E. geschenkenassortiment bestellen via www.blokker.nl. Naar verwachting zal dat volgend jaar mogelijk zijn. Voor meer informatie over de deelnemende Blokker filialen en het assortiment verwijzen wij je naar www.de.nl/blokker. Kijk voor meer vragen over digitale waardepunten op deze pagina. Log in bij Mijn D.E met je e-mailadres en wachtwoord om je gegevens te beheren en je digitale puntensaldo te bekijken. 

5. Gaan ook de Douwe Egberts cafés sluiten?
Nee, niet alle Douwe Egberts cafés sluiten haar deuren. Bekijk hier welke locaties open zijn.


Heb je een vraag?

Vraag & Antwoord

Heb je nog meer vragen over het inwisselen van Douwe Egberts waardepunten bij Blokker? Of heb je een vraag over het Douwe Egberts spaarprogramma? Bekijk al onze veelgestelde vragen.