Lever je D.E waardepunten in bij Blokker!

De D.E winkels en webshop zijn gesloten.
Vanaf nu lever je je D.E waardepunten
in voor de D.E collectie bij Blokker

Hoe & wat

D.E & Blokker

D.E & Blokker hebben de handen ineen geslagen om het bekendste en oudste spaarprogramma van Nederland beschikbaar te maken in een groot aantal Blokker winkels. Ons spaarprogramma met waardepunten zal niet veranderen, alleen kun je vanaf nu je D.E waardepunten inleveren bij circa 330 Blokker winkels. Vind hier een Blokker winkel bij jou in de buurt.

Waardepunten

Ons spaarprogramma met waardepunten zal niet veranderen. Ook digitale waardepunten blijven geldig. De waarde van 200 punten is €1,-. Zorg ervoor dat je deze in bundels van 1.000 punten meeneemt naar de deelnemende Blokker winkels. 

De collectie

Een deel van de Douwe Egberts collectie is nu bij een aantal Blokker winkels en online verkrijgbaar. Denk hierbij o.a. aan het Douwe Egberts servies, SENSEO® koffiepadapparaten en diverse Pickwick thee-accessoires. Per artikel of bestelling kan betaald worden met iedere combinatie van waardepunten en/of geld. 

Waardepunten inleveren

Blokker winkels

Vanaf nu lever je je waardepunten niet meer in bij D.E winkels, maar bij de deelnemende Blokker winkels. Ga naar deze pagina en vink "Met Douwe Egberts assortiment" aan voor een actueel overzicht van de deelnemende Blokker winkels. In de loop van 2015 zal het aantal deelnemende winkels toenemen.

Blokker winkel bij jou in de buurt


Bekijk hier welke Blokker winkels bij jou in de buurt de Douwe Egberts collectie in het assortiment hebben opgenomen.

Veelgestelde vragen

1. Blijven mijn (digitale) punten geldig?
Douwe Egberts waardepunten (zonder datumaanduiding) en digitale waardepunten blijven onbeperkt geldig, ook in de Blokker winkels waar het Douwe Egberts assortiment verkocht zal worden. Je actuele digitale puntensaldo kun je bekijken via Mijn D.E

2. Is het volledige D.E geschenkenassortiment verkrijgbaar bij alle Blokker winkels?
In elke Blokker winkel die het D.E geschenkenassortiment verkoopt, is dezelfde collectie aanwezig. Dit assortiment is kleiner dan de collectie in de inmiddels gesloten Douwe Egberts winkels. Op www.blokker.nl is ook geschenkenassortiment beschikbaar, echter kunnen daar geen waardepunten worden ingeleverd.

3. Waar kan ik D.E producten kopen of mijn waardepunten inleveren? 
D.E waardepunten kunnen in alle deelnemende Blokker winkels worden ingeleverd, (uitsluitend) in ruil voor D.E spaarproducten. U kunt bij deze winkels ook (deels) in contanten betalen, net als nu het geval is. Ga naar deze pagina en vink "Met Douwe Egberts assortiment" aan voor een actueel overzicht van de deelnemende Blokker winkels. In de loop van 2015 zal het aantal deelnemende winkels toenemen.

4. Kan ik mijn digitale waardepunten in de Blokker webshop besteden?
In de toekomst kun je met je digitale waardepunten artikelen uit het D.E. geschenkenassortiment bestellen via www.blokker.nl. Naar verwachting zal dat volgend jaar mogelijk zijn. Voor meer informatie over de deelnemende Blokker filialen en het assortiment verwijzen wij je naar www.de.nl/blokker. Kijk voor meer vragen over digitale waardepunten op deze pagina. Log in bij Mijn D.E met je e-mailadres en wachtwoord om je gegevens te beheren en je digitale puntensaldo te bekijken. 

5. Gaan ook de Douwe Egberts cafés sluiten?
Nee, niet alle Douwe Egberts cafés sluiten haar deuren. Bekijk hier welke locaties open zijn.


Heb je een vraag?

Vraag & Antwoord

Heb je nog meer vragen over het inwisselen van Douwe Egberts waardepunten bij Blokker? Of heb je een vraag over het Douwe Egberts spaarprogramma? Bekijk al onze veelgestelde vragen.