Win een weekend weg vol koffiemomenten!

 

Heb jij onlangs een Douwe Egberts Café actieverpakking* gekocht? Dan maak jij kans op je een weekend weg voor 2 personen vol koffiemomenten! Geniet van een hotelovernachting incl. ontbijt en diner, een heerlijke lunch bij één van onze D.E Cafés, en ontvang een uitgebreid koffiepakket voor thuis. De gelukkige winnaars kunnen kiezen uit één van de volgende steden: Den Haag, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, Zoetermeer en Zwolle.

 

Vul uiterlijk 31 mei 2022 jouw gegevens in en verzilver jouw unieke actiecode** via dit formulier. Wie weet geniet jij binnenkort wel van een weekend weg vol koffiemomenten samen met je partner, een vriend(in) of een familielid.

Bekjk hier de actievoorwaarden.

*De actieverpakking is te herkennen aan de gele sticker voorop de verpakking. De actie is geldig op het gehele D.E Café assortiment: D.E Café koffiebonen 500g, D.E Café koffiecups 20 stuks & D.E Café filterkoffie 250g zolang de voorraad strekt.

**Elke deelnemer mag meerdere keren meedoen na aankoop van een actieproduct. Bij het verzilveren van meerdere unieke codes zal je per emailadres maar 1 bevestigingsmail ontvangen.

 

DE-Winactiefoto-525x525.jpg

Blijf op de hoogte van de laatste acties!

Heb je helaas achter het net gevist met deze actie? Meld je dan nu aan voor de Douwe Egberts nieuwsbrief, zodat je voortaan op de hoogte bent van al het Douwe Egberts nieuws en kans maakt op exclusieve winacties!