Win een weekend weg vol koffiemomenten!

 

Heb jij onlangs een Douwe Egberts Café actieverpakking* gekocht? Dan maak jij kans op je een weekend weg voor 2 personen vol koffiemomenten! Geniet van een hotelovernachting incl. ontbijt en diner, een heerlijke lunch bij één van onze D.E Cafés, en ontvang een uitgebreid koffiepakket voor thuis. De gelukkige winnaars kunnen kiezen uit één van de volgende steden: Den Haag, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, Zoetermeer en Zwolle.

 

Vul uiterlijk 31 mei 2022 jouw gegevens in en verzilver jouw unieke actiecode** via dit formulier. Wie weet geniet jij binnenkort wel van een weekend weg vol koffiemomenten samen met je partner, een vriend(in) of een familielid.

 

*De actieverpakking is te herkennen aan de gele sticker voorop de verpakking. De actie is geldig op het gehele D.E Café assortiment: D.E Café koffiebonen 500g, D.E Café koffiecups 20 stuks & D.E Café filterkoffie 250g zolang de voorraad strekt.

**Elke deelnemer mag meerdere keren meedoen na aankoop van een actieproduct. Bij het verzilveren van meerdere unieke codes zal je per emailadres maar 1 bevestigingsmail ontvangen.

 

DE-Winactiefoto-525x525.jpg

Vul hier je gegevens in

*Deze velden zijn verplicht voor deelname

**De e-mails zijn gebaseerd op de gegevens van mijn Douwe Egberts-account, mijn e-mailgedrag, gegevens van productregistraties en mijn activiteiten op de website van Douwe Egberts. Ik begrijp dat ik deze toestemming op elk gewenst moment kan intrekken.