de-bean-parallax-large.png

de-bean-parallax-small.png

de-bean-parallax-medium.png

Word een echte Koffie Master!

Een lekkere kop filterkoffie zetten. Wat is de beste methode? 

Douwe Egberts geeft jou een persoonlijk zetadvies op basis 

van jouw wensen en filterapparaat. 

 

Word een Koffie Master
< >

Hoe zet je filterkoffie?

Kenners weten het allang: de beste koffie zet je zelf met een filter. Maar hoe zet je het beste koffie? En hoeveel scheppen koffie in verhouding tot water moet je aanhouden? Bekijk hier de Douwe Egberts tips voor filterkoffie.

Ontdek jouw smaak

Smaken verschillen en daarom heeft Douwe Egberts verschillende melanges in het assortiment voor ieders smaakprofiel. Van zachte verfijnde koffiebonen tot aan krachtige bonen perfect voor een espresso, net wat jij lekker vindt. Ontdek het hele assortiment en de smaakintensiteit die bij jou past.

Klik hier voor het assortiment

Laat je inspireren

Heerlijke Latte Caramel truffels

Duik de keuken in en maak deze heerlijke Latte Caramel truffels van Bakkriebels met jouw favoriete Douwe Egberts Latte Caramel oploskoffie.

Zo maak je cappuccino

Wil je zelf de perfecte cappuccino bereiden? Met de juiste koffie en wat goede tips kun jij dat ook.Douwe Egberts Ice Coffee is not your parents’ coffee!

Heel veel dingen die jij tof vindt, zijn niet het ding van je ouders. Nina nam haar vader een dag mee in haar passie. Waar zou jij je ouders een keer in mee willen nemen?

D.E Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe producten en speciale aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor de Douwe Egberts nieuwsbrief.