Schenk jouw D.E waardepunten

aan een goed doel

Niets is mooier dan mensen met elkaar verbinden die wat extra hulp kunnen gebruiken.
Daarom kun je vanaf nu jouw D.E. waardepunten schenken aan een goed doel.
En we doen dit samen, want Douwe Egberts verhoogt jouw schenking met 20%!

Lever jouw D.E punten in
bij de Blokker winkel

Ook kleinere schenkingen waarderen wij enorm. Want met elkaar schenken we al snel een heleboel! Het enige dat je hoeft te doen is naar Blokker gaan om je waardepunten in te wisselen. Vervolgens schenk je zelf via je Mijn D.E account het door jouw gewenste aantal punten aan een goed doel. Douwe Egberts verhoogt de punten die je schenkt met 20%.

Afbeelding-spaarprogramma_600x370.jpg

Lever jouw D.E punten in
bij Lionsclubs Nederland

Heb je geen Blokker in de buurt? Dan kun je jouw D.E waardepunten het hele jaar door ook per post opsturen naar: Lions helpen!, Postbus 151, 2270AD Voorburg. Lionsclubs Nederland doneert vervolgens alle punten aan Voedselbanken Nederland. Daarmee maken we samen mensen blij met Douwe Egberts koffie.

Aan deze goede doelen
kun je schenken:

Het Oranje Fonds


Het Oranje Fonds is er voor iedereen die iets voor een ander wil doen. Hun steun bestaat uit geld, tijd, kennis en aandacht. Schenk aan Het Oranje Fonds en draag bij aan het ondersteunen van honderden maatjesprojecten waarbij jouw D.E waardepunten worden omgezet in geld, kennis en aandacht.

 
Oranjefonds_mob_640x367.jpg
Voedselbank_mob_640x367.jpg

De Voedselbank


De Nederlandse voedselbanken helpen mensen die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Samen met diverse bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren zorgen zij ervoor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Schenk jouw D.E waardepunten en draag bij aan het steunen van De Voedselbank met pakken Douwe Egberts koffie.

Het Vergeten Kind


Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen die voor vele onzichtbaar zijn. Schenk jouw D.E waardepunten aan Het Vergeten Kind en draag bij aan een onvergetelijke dag voor deze kinderen! Zodat zij een dag even al hun zorgen kunnen vergeten en positieve herinneringen maken. Al met een kleine schenking tover je een lach op een kindergezicht!

 

Vergetenkind_mob_640x367.jpg
Ouderenfonds_mob_640x367.jpg

Het Nationaal Ouderenfonds


Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland. En dat is hard nodig, want wist je dat er in élke straat in Nederland wel een oudere woont die zich eenzaam voelt? Dus ook bij jou in de straat. Schenk nu jouw D.E waardepunten aan het Ouderenfonds en draag bij aan een grote sociaal netwerk voor ouderen die daar echt behoefte aan hebben. Het hele jaar door brengt het Ouderenfonds ouderen met elkaar in contact.