Al 212 huwelijksaanzoeken via Pickwick TeaTopics

Ruim 14.000 Nederlanders stellen vragen die hen écht aan het hart gaan.

Utrecht, dinsdag 24 januari 2017 - 907 keer ‘Ik hou van jou’, 212 keer ‘Wil je met mij trouwen?’ en 123 keer ‘Wil je mijn getuige zijn?’. De persoonlijke Tea Topics van Pickwick laten de romanticus in ons los. Sinds de start van de campagne hebben ruim 14.000 mensen via een Tea Topic iemand een vraag gesteld die hun écht aan het hart gaat. Liefdesverklaringen en huwelijksaanzoeken onder het genot van een kop thee zijn verreweg heel populair. Opvallend is dat 9 vrouwen via Tea Topics hebben verteld dat ze zwanger zijn.

In het najaar van 2016 gaf Pickwick de aftrap voor de campagne ‘Neem de tijd’. Hiermee wil zij mensen inspireren om de tijd te nemen voor grote én kleine vragen die het waard zijn om gesteld te worden. Het samen drinken van een kop thee is hét moment voor een goed gesprek. Daarom biedt Pickwick iedereen de mogelijkheid om zelf een Tea Topic - een vraag of persoonlijk bericht op een theelabel - te maken via www.teatopics.nl. Wekelijks worden er meer dan 1.000 Tea Topics gemaakt en dat aantal groeit nog steeds.

Een greep uit de leukste en meest voorkomende inzendingen:

907 x Ik hou van jou!
212 x Wil je met mij trouwen?
157 x Ik wil je graag bedanken voor…
123 x Wil je mijn getuige zijn?
49 x Wil je met mij samenwonen?
15 x Wil je met mij een kindje?
10 x Wil je peettante/oma worden?
9 x Ik ben zwanger!

Stel je persoonlijke vraag op Teatopics.nl

Het is nog steeds mogelijk om persoonlijke Tea Topics te maken op www.teatopics.nl. Met behulp van een unieke code op de actieverpakking - herkenbaar aan het rode actielabel - kun je een theelabel versturen met een persoonlijke vraag aan iemand om wie je geeft. Vervolgens wordt deze vraag met een gepersonaliseerd kaartje bij je thuisbezorgd of valt deze rechtstreeks bij de ontvanger op de deurmat.