Lever je D.E waardepunten in bij Blokker!

De D.E winkels en webshop zijn gesloten.
Vanaf nu lever je je D.E waardepunten
in voor de D.E collectie bij Blokker

Hoe & wat

D.E & Blokker

D.E & Blokker hebben de handen ineen geslagen om het bekendste en oudste spaarprogramma van Nederland beschikbaar te maken in een groot aantal Blokker winkels. Ons spaarprogramma met waardepunten zal niet veranderen, alleen kun je vanaf nu je D.E waardepunten inleveren bij circa 500 Blokker winkels. Vind hier een Blokker winkel bij jou in de buurt.

Waardepunten

Ons spaarprogramma met waardepunten zal niet veranderen. Ook digitale waardepunten blijven geldig. De waarde van 200 punten is €1,-. Zorg ervoor dat je deze in bundels van 1.000 punten meeneemt naar de deelnemende Blokker winkels. 

De collectie

De Douwe Egberts collectie is vanaf nu bij Blokker winkels en online* verkrijgbaar. Denk hierbij o.a. aan het Douwe Egberts servies, SENSEO® koffiepadapparaten en diverse Pickwick thee-accessoires. Per artikel of bestelling kan betaald worden met iedere combinatie van waardepunten en/of geld.

*In de Blokker webshop is het helaas nog niet mogelijk om met D.E waardepunten te betalen.

Waardepunten inleveren

Blokker winkels

Vanaf nu lever je je waardepunten niet meer in bij D.E winkels, maar bij de deelnemende Blokker winkels. Ga naar deze paginaen vink "Met Douwe Egberts assortiment" aan voor een actueel overzicht van de deelnemende Blokker winkels. 

Waardepunten inleveren

D.E collectie
nu in circa 500
winkels

Goed nieuws: vanaf nu is de D.E collectie verkrijgbaar in 500 Blokker winkels! Bekijk snel welke Blokker winkels bij jou in de buurt de Douwe Egberts collectie in het assortiment hebben opgenomen.

Vind jouw filiaal

Veelgestelde vragen

1. Hoe werkt het Douwe Egberts spaarprogramma?
Op de verpakkingen van Douwe Egberts, Pickwick en SENSEO® vind je waardepunten. Knip deze uit en spaar zo voor mooie koffie- en theeproducten en accessoires.
De waardepunten zijn te besteden bij zo'n 500 Blokker filialen. Je kunt op http://www.blokker.nl/de het assortiment vinden dat verkrijgbaar is bij Blokker. Denk er bij het inleveren van de waardepunten aan ze te bundelen per 1.000 stuks. Dit kan bijvoorbeeld met een elastiekje of in een envelop.

Betaal met waardepunten en/of geld

Per artikel of bestelling kan betaald worden met iedere combinatie van waardepunten en/of geld. Voor iedere 200 punten rekenen wij € 1,-
200 pnt = € 1,-
500 pnt = € 2,50
1.000 pnt = € 5,- 
2.000 pnt = € 10,- 

Geldigheidsduur

Douwe Egberts waardepunten zonder datumaanduiding zijn onbeperkt geldig

2. Kan ik een D.E boekje of catalogus aanvragen?
Douwe Egberts is met Blokker een samenwerking aangegaan, waarbij Blokker de uitvoering van het spaarprogramma en de verkoop van het populaire D.E geschenkenassortiment op zich neemt. Hiermee wordt ’s lands bekendste en oudste spaarprogramma voor een nog groter publiek toegankelijk. 
Het D.E geschenkenassortiment is verkrijgbaar bij zo'n 500 Blokker winkels en consumenten kunnen daar ook hun waardepunten verzilveren. Kijk op http://www.blokker.nl/de voor meer informatie en het assortiment. Er is vooralsnog geen boekje verkrijgbaar met D.E artikelen.

 

3. Kan ik ook koffie of thee krijgen voor mijn waardepunten?
Bij Blokker zijn er in de winkels verschillende koffie- en thee varianten verkrijgbaar. Je kunt deze producten ook verkrijgen op waardepunten.

 

4. Kan ik een D.E Technivorm Excellent koffiezetapparaat en onderdelen kopen bij Blokker?
De Douwe Egberts Excellent koffiezetapparaten zijn verkrijgbaar bij zo'n 500 Blokker winkels en via de webshop van Blokker. Je kan deze koffiezetapparaten in de deelnemende winkels verkrijgen voor inwisseling van je waardepunten, contante betaling of een combinatie van beide. Via de webshop van Blokker kan er vooralsnog niet met waardepunten betaald worden.  Onderdelen voor de Douwe Egberts Excellent koffiezetapparaten zijn via Blokker in de winkels en online te bestellen. Onderdelen voor de Douwe Egberts Excellent koffiezetapparaten zijn ook online te koop via de fabrikant Technivorm via http://www.moccamaster.nl.

Heb je een vraag?

Vraag & Antwoord

Heb je nog meer vragen over het inwisselen van Douwe Egberts waardepunten bij Blokker? Of heb je een vraag over het Douwe Egberts spaarprogramma? Bekijk al onze veelgestelde vragen.