Antwoord op al je vragen

Heb je een vraag over het leukste spaarprogramma van Nederland? Stel ‘m gerust, ons team staat klaar. Om het makkelijk te maken, hebben we de meest gestelde vragen alvast voor je verzameld.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Alle spelregels van het D.E spaarprogramma vind je hier

Op de verpakkingen van Douwe Egberts, Pickwick en SENSEO® vind je waardepunten. Knip deze uit en spaar zo voor mooie koffie- en theeproducten en accessoires.
De waardepunten zijn te besteden bij filialen van Blokker. Denk er bij het inleveren van de waardepunten aan ze te bundelen per 1.000 stuks. Dit kan bijvoorbeeld met een elastiekje of in een envelop.

Bekijk hier het complete assortiment.

Betaal met waardepunten en/of geld
Per artikel of bestelling kan betaald worden met iedere combinatie van waardepunten en/of geld. Voor iedere 200 punten rekenen wij € 1,-
200 pnt = € 1,-


Douwe Egberts waardepunten behouden hun waarde. Alleen speciale aan acties gebonden waardepunten zijn beperkt geldig. Dit staat dan ook op de waardepunt zelf vermeld. Staat er alleen maar een jaartal op het waardepunt, dan is dit het jaar van uitgifte, de waardepunt is dan gewoon onbeperkt geldig.


Het D.E geschenkenassortiment is verkrijgbaar bij Blokker en consumenten kunnen in de winkels hun waardepunten verzilveren. Kijk op de website van Blokker voor meer informatie en het assortiment. Je kunt de catalogus hier online bekijken.


Bij Blokker zijn er in de winkels verschillende koffie- en thee varianten verkrijgbaar. Je kunt deze producten ook verkrijgen op waardepunten.


In de winkels is het mogelijk om je waardepunten te digitaliseren. Je punten worden dan gestort op je Mijn D.E account. Wanneer je nog geen account hebt, kun je hier klikken om je te registreren. Om een account aan te maken heb je een werkend e-mail adres nodig. Bij het inleveren van bundels waardepunten ontvang je een stortingsbewijs van de waardepunten. Met je digitale waardepunten kun je vervolgens aankopen doen in de winkel.


Om D.E waardepunten te storten en in te wisselen is een D.E account nodig met correcte klantgegevens. Een geldig e-mailadres is een uniek gegeven een daarom ook een voorwaarde van D.E voor het aanmaken van een account, zodat het account op een betrouwbare manier geïdentificeerd kan worden. Tevens borgen wij zo dat niemand anders toegang heeft tot het account en de bijbehorende waardepunten.


Alle artikelen uit het Douwe Egberts assortiment kunnen in de winkel met waardepunten of met geld gekocht worden. Ook kunnen artikelen deels met geld en deels met waardepunten gekocht worden. Waardepunten zijn te verzilveren in vrijwel alle Blokker winkels.

Klik hier om je dichtstbijzijnde winkel met Douwe Egberts assortiment te vinden. Het is niet mogelijk om waardepunten online te verzilveren.


De Douwe Egberts Excellent koffiezetapparaten zijn verkrijgbaar bij Blokker winkels en via de webshop van Blokker. Je kan deze koffiezetapparaten in de deelnemende winkels verkrijgen voor inwisseling van je waardepunten, contante betaling of een combinatie van beide. Via de webshop van Blokker kan er vooralsnog niet met waardepunten betaald worden. 

Onderdelen voor de Douwe Egberts Excellent koffiezetapparaten zijn via Blokker in de winkels en online te bestellen. Onderdelen voor de Douwe Egberts Excellent koffiezetapparaten zijn ook online te koop via de fabrikant Technivorm.