Zoek op onderwerp:

Ons bedrijf

D.E spaarprogramma bij Blokker

Mijn D.E account

Onze producten

Veelgestelde vragen
< Veelgestelde vragen

Wil je inloggen op je Mijn D.E account maar lukt dit niet omdat, bijvoorbeeld je e-mailadres is veranderd, je je inloggegevens bent vergeten, je account is vergrendeld of de wachtwoord vergeten optie niet werkt? Stuur ons dan een e-mail via het contactformulier hieronder zodat wij je verder kunnen helpen.

Om de veiligheid van jouw gegevens en je digitale waardepuntensaldo te kunnen borgen kunnen we alleen via e-mail op vragen over je D.E account ingaan. Stel je vraag daarom via het contactformulier onderaan deze pagina en je krijgt binnen enkele werkdagen een reactie van ons. Het helpt ons bij het controleren en/of aanpassen van je gegevens als je ook je adresgegevens invult.

== Blokker heeft als gevolg van de maatregelen van het kabinet haar winkels vooralsnog gesloten, het is op dit moment helaas niet mogelijk waardepunten op een D.E account te storten ==

Je verzamelde D.E waardepunten kun je bij meer dan 400 Blokker winkels inleveren en laten bijschrijven op je Douwe Egberts account. Dit account kan Blokker in de winkel voor je aanmaken, maar dit kun je ook zelf doen op MijnDE voordat je naar de Blokker winkel gaat.

Om een account aan te maken heb je een geldig e-mailadres nodig. Je kunt je digitale waardepunten vervolgens besteden aan het D.E assortiment bij de Blokker winkels of in de Blokker webshop. Voor meer informatie over de deelnemende Blokker filialen en het D.E. geschenkenassortiment bij Blokker klik hier.

Ga naar Mijn DE en klik op de optie 'Wachtwoord onbekend of vergeten.' Je krijgt dan een e-mail toegestuurd met een link voor het aanmaken van een nieuwe wachtwoord.

Ontvang je binnen een half uur geen nieuw wachtwoord, ook niet in je inbox voor ongewenste e-mail/spam? Laat het ons dan weten via e-mail, dan kunnen we je verder helpen.

Om de veiligheid van jouw gegevens en je digitale waardepuntensaldo te kunnen waarborgen kunnen we niet telefonisch op vragen over je D.E account ingaan.

Heb je een D.E account maar lukt het je niet om in te loggen? Heb je een nieuw e-mailadres? Kun je je digitale waardepunten niet terugvinden of lijkt je waardepuntensaldo niet te kloppen? Heeft Blokker je gegevens niet juist geregistreerd? Heb je meerdere accounts en wil je die laten samenvoegen? Heb je nog een oude klantenkaart? Is je account vergrendeld? Of heb je een andere vraag over je D.E account?

Om de veiligheid van jouw gegevens en je digitale waardepuntensaldo te kunnen borgen kunnen we alleen via e-mail op vragen over je D.E account ingaan. Stel je vraag daarom via het contactformulier onderaan deze pagina en je krijgt binnen enkele werkdagen een reactie van ons. Het helpt ons bij het controleren en/of aanpassen van je gegevens als je ook je adresgegevens invult.
 

== Blokker heeft als gevolg van de maatregelen van het kabinet haar winkels vooralsnog gesloten ==

Voor diverse koffiezetapparaten zijn losse onderdelen verkrijgbaar:

  • Onderdelen voor de D.E Moccamaster / Technivorm koffiezetapparaten zijn te bestellen bij Blokker filialen en online via de Blokker webshop. Je kunt deze ook betalen met je D.E waardepunten. De onderdelen zijn ook te koop via de fabrikant Moccamaster. Het is dan echter niet mogelijk om te betalen met je D.E waardepunten. Klik hier om direct naar de webshop van Moccamaster te gaan.
     
  • Onderdelen voor Philips apparaten, zoals het Senseo koffiepadapparaat, zijn te bestellen bij Philips zelf: www.philipsstore.nl.
     
  • Voor losse onderdelen van machines van andere fabrikanten kun je contact opnemen met de betreffende fabrikant.

== Blokker heeft als gevolg van de maatregelen van het kabinet haar winkels vooralsnog gesloten ==

Het spaarprogramma en de waardepunten van Douwe Egberts zijn al meer dan 90 jaar een begrip. Het is één van de oudste spaarprogramma's van Nederland waar meer dan 4,5 miljoen Nederlanders aan deelnemen.

Waardepunten
Op elke verpakking van Douwe Egberts, Pickwick en SENSEO® vind je waardepunten. Knip deze uit en spaar zo voor mooie koffie- en thee artikelen. Je gespaarde waardepunten kun je besteden bij meer dan 400 Blokker filialen. Je kunt je papieren waardepunten ook laten digitaliseren bij Blokker. Ze worden dan bijgeschreven op je D.E account waarna je ze ook kunt besteden in de Blokker webshop.

D.E account
Om mee te doen aan het spaarprogramma heb je een D.E account nodig met een geldig e-mailadres. Dit account kan Blokker in de winkel voor je aanmaken, maar dit kun je ook zelf doen op Mijn D.E voordat je naar een Blokker winkel gaat.

Assortiment
Klik hier om het assortiment te bekijken dat verkrijgbaar is bij Blokker. Je kunt het assortiment ook bekijken bij meer dan 400 deelnemende Blokker filialen.

Betalen met waardepunten en/of geld
Je kunt D.E artikelen betalen met iedere combinatie van waardepunten en/of geld. Voor iedere 200 punten gaat er €1 van het aankoopbedrag af. (500 pnt = €2,50, 1.000 pnt = €5)

Bundelen
We vragen je bij het inleveren van je waardepunten deze te bundelen per 1.000 punten. Dit kan bijvoorbeeld met een elastiekje of in een envelop.

Geldigheidsduur
D.E waardepunten zonder datumaanduiding zijn onbeperkt geldig.

Meer informatie?
Douwe Egberts is met Blokker een samenwerking aangegaan, waarbij Blokker de uitvoering van het spaarprogramma en de in- en verkoop van het D.E geschenkenassortiment op zich heeft genomen. Voor meer informatie over het D.E spaarprogramma, de verkrijgbaarheid van artikelen, onderdelen, garantie, online bestellingen en overige vragen kun je dan ook contact opnemen met Blokker. Klik hier voor alle contact mogelijkheden.

Heb je een nieuw e-mailadres? Stuur ons dan een e-mail met je oude e-mailadres en je nieuwe e-mailadres, en vul het contactformulier volledig in zodat wij je gegevens kunnen verificeren en je verder kunnen helpen.

Om de veiligheid van jouw gegevens en je digitale waardepuntensaldo te kunnen borgen kunnen we alleen via e-mail op vragen over je D.E account ingaan. Stel je vraag daarom via het contactformulier onderaan deze pagina en je krijgt binnen enkele werkdagen een reactie van ons. Het helpt ons bij het controleren en/of aanpassen van je gegevens als je ook je adresgegevens invult.

== Blokker heeft als gevolg van de maatregelen van het kabinet haar winkels vooralsnog gesloten ==

Het D.E geschenkenassortiment is verkrijgbaar bij de Blokker winkels en in de Blokker webshop. In het geschenkenboekje kun je het volledige assortiment bekijken.

Kun je een bepaald artikel niet vinden in de Blokker winkel of webshop? Dan kan het zijn dat het tijdelijk niet op voorraad is. Voor meer informatie kun je dan contact opnemen met Blokker klantenservice.

Op Mijn D.E kun je een eigen account aanmaken. Met dit account kun je meedoen met het D.E spaarprogramma dat voor ons wordt uitgevoerd door Blokker. Je kunt je D.E waardepunten vervolgens inwisselen of laten digitaliseren bij meer dan 400 Blokker filialen. Je waardepunten worden dan bijgeschreven op je account. Met je Mijn D.E account kun je ook je digitale waardepunten besteden in de Blokker webshop. Als je inlogt op Mijn D.E kun je je digitale waardepuntensaldo en je transacties bekijken, naast het beheren van je persoonlijke gegevens.

D.E heeft een aluminium capsule ontwikkeld, speciaal ontworpen voor gebruik in Nespresso®* koffiemachines. Uitzonderingen hierop zijn de modellen: U®*, Umilk®*, Expert®*, Expert&Milk®*, Prodigio®* en Prodigio&Milk®* aangeschaft na 25 juli 2016.

Klik hier voor ons volledige D.E capsule assortiment.*Merk van derde partij die niet verbonden is met Jacobs Douwe Egberts.

== Blokker heeft als gevolg van de maatregelen van het kabinet haar winkels vooralsnog gesloten ==

De D.E geschenkengids kun je hier online bekijken

Het D.E assortiment is verkrijgbaar bij meer dan 400 Blokker filialen en in de webshop van Blokker. Klik hier voor het beschikbare assortiment.

Het is helaas niet mogelijk om een boekje thuisgestuurd te krijgen. Er zijn ook geen papieren boekjes meer verkrijgbaar bij Blokker.

Klik hier om naar de website van SENSEO® te gaan, waar alle informatie te vinden is over koffie, koffiezetapparaten en promoties.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons bedrijf!

JACOBS DOUWE EGBERTS is een internationale speler op het gebied van koffie en thee. In Nederland werken ruim 2.100 collega's samen om bij te dragen aan het succes van onze toonaangevende merken zoals Douwe Egberts, SENSEO®, L'OR en Pickwick. We bieden medewerkers uit alle disciplines - van Sales en Marketing tot Techniek en Supply Chain - volop kansen om vandaag een bijdrage te leveren aan de koffie- en theebelevenis van morgen. Wat jij hier doet, wordt opgemerkt en heeft impact. Deze impact zie je terug in de organisatie, de merken, de producten én in jouw eigen ontwikkeling.

Voor vacatures en stageplekken verwijzen wij je graag naar onze speciale website Werken bij JDE.

JACOBS DOUWE EGBERTS ontvangt dagelijks vele sponsorverzoeken. Zoals je je wellicht kunt voorstellen is het voor ons niet mogelijk om hier allemaal op in te gaan. Daar hebben we eenvoudigweg niet de middelen en de capaciteit voor. Vandaar dat wij keuzes moeten maken en daarom individuele verzoeken niet in behandeling nemen.
 
De gemeenschappelijke deler van het sponsorbeleid van JDE is ‘sociale cohesie’, waarbij wij maatschappelijke initiatieven steunen die mensen samenbrengen en waarmee de sociale samenhang wordt versterkt. Een heerlijke kop koffie past daar prima bij. Het jaarlijkse initiatief Burendag samen met het Oranje Fonds is daar een voorbeeld van.
 
Wij richten ons daarnaast met (corporate) sponsoring op diverse culturele instellingen zoals het Rijksmuseum, de Stadschouwburg Utrecht en het Museum Joure. Tevens doneren wij regelmatig ook producten, bijvoorbeeld bij inzamelingsacties van D.E waardepunten ten behoeve van Voedselbanken. 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons bedrijf!

Studie opdracht, spreekbeurt of werkstuk?
Informatie voor studie opdrachten, spreekbeurten en werkstukken over JDE, Douwe Egberts en/of Pickwick is te vinden op www.de.nlwww.pickwick.nlwww.jacobsdouweegberts.comwww.koffiethee.nl en www.heritagecenter.info. Ook op de website van School TV is diverse informatie te vinden over koffie en thee. Het is voor ons helaas niet mogelijk om specifieke vragen voor een school- of studieopdracht te beantwoorden.

== Blokker heeft als gevolg van de maatregelen van het kabinet haar winkels vooralsnog gesloten ==

In meer dan 400 Blokker filialen kun je met je D.E waardepunten een beperkt aantal koffie- of theeproducten kopen. Bekijk het beschikbare assortiment in de winkel ter plaatse.

== Blokker heeft als gevolg van de maatregelen van het kabinet haar winkels vooralsnog gesloten. Het is op dit moment daarom helaas niet mogelijk om waardepunten in te leveren. ==

Douwe Egberts is met Blokker een samenwerking aangegaan waarbij Blokker de uitvoering van het spaarprogramma en de in- en verkoop van het D.E geschenkenassortiment op zich heeft genomen. Het D.E geschenkenassortiment is verkrijgbaar bij de Blokker winkels en in de Blokker webshop. Voor meer informatie over het spaarsysteem klik hier en voor het D.E assortiment klik hier.

Om mee te doen aan het spaarprogramma heb je een D.E account nodig met een geldig e-mailadres. Dit account kan een Blokker medewerker in de winkel voor je aanmaken. Je kunt ook zelf een account aanmaken op Mijn D.E voordat je naar de Blokker winkel gaat.

Voor al je vragen over het D.E spaarprogramma kun je terecht bij Blokker. Klik hier voor meer informatie..

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons bedrijf! In onze koffiebranderij en theefabriek worden geen rondleidingen verzorgd, maar wij kunnen wel een bezoek aan Museum Joure aanraden. 

Een belangrijk onderdeel van het museum vormt de historie van Douwe Egberts. Het gebruik en de fabricage van koffie, thee en tabak wordt inzichtelijk gemaakt. Diverse panden doen nog herinneren aan Douwe Egberts zoals het Pakhuis uit 1898, het winkeltje De Witte Os, het daarnaast gelegen herenhuis Pand 99 en natuurlijk de 18e eeuwse arbeiderswoning, het geboortehuis van Egbert Douwes. Klik hier voor meer informatie over het museum en klik hier om naar de website van het D.E Heritage Center te gaan.

== Blokker heeft als gevolg van de maatregelen van het kabinet haar winkels tot en met 9 februari 2021 gesloten ==

Douwe Egberts is met Blokker een samenwerking aangegaan, waarbij Blokker de uitvoering van het spaarprogramma en de in- en verkoop van het D.E geschenkenassortiment op zich heeft genomen.

Voor alle informatie over artikelen uit het D.E assortiment, zoals de verkrijgbaarheid ervan, de prijs, onderdelen of garantie, kun je dan ook terecht bij een Blokker filiaal of bij de klantenservice van Blokker. Klik hier voor meer informatie. 

Bij Jacobs Douwe Egberts Professional kun je als zakelijke klant terecht voor koffie, koffiemachines, thee en toebehoren voor op kantoor of in de horeca. Klik hier om naar de website te gaan voor meer informatie en contactmogelijkheden.

Klik hier om naar de website van Pickwick te gaan, waar je alle informatie kunt vinden over het thee-assortiment en promoties. Voor alle informatie over Pickwick Tea Topics kun je hier terecht.

== Blokker heeft als gevolg van de maatregelen van het kabinet haar winkels vooralsnog gesloten ==

Mocht je niet tevreden zijn over je aankoop van een artikel of apparaat uit het D.E assortiment, dan kun je hiervoor terecht bij Blokker. 

Douwe Egberts is met Blokker een samenwerking aangegaan, waarbij Blokker de uitvoering van het spaarprogramma en de in- en verkoop van het D.E geschenkenassortiment op zich heeft genomen. Voor al je vragen en opmerkingen over artikelen kun je dan ook terecht bij een Blokker filiaal bij jou in de buurt of bij de klantenservice van Blokker. Klik hier voor meer informatie. 

Wij helpen je graag!

Op werkdagen tussen 9-17 uur zijn we telefonisch bereikbaar. Je kunt ons ook een e-mail sturen. Of stuur een berichtje via Facebook of Instagram.

Stuur een e-mail:

Schrijf je telefoonnummer aan elkaar, dus zonder spatie of liggend streepje

Schrijf als: DD/MM/YYYY.

Schrijf als: DD/MM/YYYY. Mist de dag? Begin dan met 01

De productiecode begint altijd met een letter

*Deze velden zijn verplicht

Antwoord suggestie(s):

Bel ons gratis

 0800 - 0221121


Wij zijn telefonisch bereikbaar van
maandag t/m vrijdag tussen 09-17 uur.