Door middel van melangeren, branden en malen creëert Douwe Egberts verschillende smaken en blends. Wat dit doet met de smaak van jouw koffie en welke smaakprofielen er zijn, daar vertellen wij jou alles over! 

Hoe koffie aroma de smaak van jouw kopje koffie beïnvloedt

Er wordt vaak gesproken over heerlijke koffie aroma’s. Velen associëren dat met de geur van koffie. Maar de koffie aroma bepaalt mede de smaak van jouw kopje koffie. Hoe kan dat eigenlijk? 

Het geheim achter Douwe Egberts Aroma Rood

Generaties koffiedrinkers zijn opgegroeid met de harmonieuze smaak en karakteristieke aroma van Aroma Rood. Aroma Rood smaakt nog vrijwel precies hetzelfde als honderd jaar geleden. Wat is nou het geheim van deze blend?

4 feiten over cafeïne vrije koffie die jij moet weten!

Koffie en cafeïne lijken bij elkaar te horen, maar dat hoeft niet! Ook met cafeïnevrije koffie kun je genieten van de vertrouwde smaak. Benieuwd hoe het zit met cafeïnevrije koffie?

Wat zegt de cremalaag over jouw espresso?

Crema is de schuimlaag die bovenop je espresso ligt. Maar hoe ontstaat deze cremalaag eigenlijk? En wist je dat je aan het laagje kunt zien wat de kwaliteit is van de kop koffie?

De beste zetmethode voor filterkoffie

De zetmethode bepaald grotendeels hoe jouw kopje koffie smaakt.

Met de test van Douwe Egberts ontvang je een persoonlijk advies voor de beste zetmethode!

Welk smaakprofiel heb jij?

Verfijnd, intens, espresso of rond. Ieder smaakprofiel heeft zijn eigen karakter. Maar weet jij al welke koffiesmaak het beste bij jou past? Douwe Egberts helpt je bij de zoektocht naar jouw ideale smaakprofiel. Doe de test en ontdek jouw smaak!