Schenk jouw D.E waardepunten

aan een goed doel

Niets is mooier dan mensen met elkaar verbinden die wat extra hulp kunnen gebruiken.
Daarom kun je vanaf nu jouw D.E. waardepunten schenken aan een goed doel.
En we doen dit samen, want Douwe Egberts verhoogt jouw schenking met 20%!

Lever jouw D.E punten in
bij de Blokker winkel

Ook kleinere schenkingen waarderen wij enorm. Want met elkaar schenken we al snel een heleboel! Het enige dat je hoeft te doen is naar Blokker gaan om je waardepunten in te wisselen. Vervolgens schenk je zelf via je Mijn D.E account het door jouw gewenste aantal punten aan een goed doel. Douwe Egberts verhoogt de punten die je schenkt met 20%.

Afbeelding-spaarprogramma_600x370.jpg

Lever jouw D.E punten in
bij Lionsclubs Nederland

Heb je geen Blokker in de buurt? Dan kun je jouw D.E waardepunten het hele jaar door ook per post opsturen naar: Lions helpen!, Postbus 151, 2270AD Voorburg. Lionsclubs Nederland doneert vervolgens alle punten aan Voedselbanken Nederland. Daarmee maken we samen mensen blij met Douwe Egberts koffie.

Aan deze goede doelen
kun je schenken:

Het Oranje Fonds


Het Oranje Fonds is er voor iedereen die iets voor een ander wil doen. Hun steun bestaat uit geld, tijd, kennis en aandacht. Schenk aan Het Oranje Fonds en draag bij aan het ondersteunen van honderden maatjesprojecten waarbij jouw D.E waardepunten worden omgezet in geld, kennis en aandacht.

 
Oranjefonds640x367.png
Voedselbank_mob_640x367.jpg

De Voedselbank


De Nederlandse voedselbanken helpen mensen die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Samen met diverse bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren zorgen zij ervoor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Schenk jouw D.E waardepunten en draag bij aan het steunen van De Voedselbank met pakken Douwe Egberts koffie.

Het Nationaal Ouderenfonds


Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland. En dat is hard nodig, want wist je dat er in élke straat in Nederland wel een oudere woont die zich eenzaam voelt? Dus ook bij jou in de straat. Schenk nu jouw D.E waardepunten aan het Ouderenfonds en draag bij aan een grote sociaal netwerk voor ouderen die daar echt behoefte aan hebben. Het hele jaar door brengt het Ouderenfonds ouderen met elkaar in contact.

Ouderenfonds_mob_640x367.jpg
Kinderhulp 500 x 300.jpg

Kinderhulp


Nationaal Fonds Kinderhulp ondersteunt kinderen en jongeren tot 21 jaar die in Nederland in armoede opgroeien. Ze helpen met dingen die heel gewoon lijken, denk aan zwemlessen, een tweedehands fiets of een cadeautje van de Sint. Ze bieden hulp wanneer andere instanties niet kunnen helpen. Met jouw geschonken D.E waardepunten maakt Kinderhulp speciale op-jezelf-woonboxen mogelijk voor jongeren die op zich zelf gaan wonen!

Sparen en schenken

in het D.E spaarprogramma

Group 28.pngKnip je waardepunten
uit de verpakkingen

 

Alle Douwe Egberts-, Pickwick- en SENSEO®- verpakkingen bevatten waardepunten. Knip de punten uit en verzamel ze in bundels van 1.000 punten. Elke bundel is 5 euro waard. Waardepunten zijn onbeperkt geldig.

Bekijk hier de D.E spaarcollectie en ontdek het cadeau dat jij graag wilt hebben. Je kunt je punten ook schenken aan een goed doel.

spaarpunten waarde DE.png

Group 25.pngGa naar Blokker om jouw
waardepunten op je D.E account te laten zetten

 

Om mee te doen aan het spaarprogramma heb je een Mijn D.E account nodig. Deze maak je zelf aan op mijn.de.nl of kun je laten aanmaken in een Blokker filiaal.
Ga vervolgens met je bundels van 1.000 waardepunten naar één van de 430 Blokker filialen. De winkelmedewerker stort jouw waardepunten op je D.E account. Vind hier jouw Blokker.

icon punten.png

 

Verzilver of schenk jouw waardepunten

 

Het cadeau naar keuze haal je op in één van de 430 Blokker filialen óf bestel je online op Blokker.nl. In de winkel en online kan je betalen met waardepunten, geld of een combinatie daarvan.

Je kunt jouw waardepunten ook schenken aan een goed doel. Schenken doe je zelf via je Mijn D.E account. Blokker kan niet direct voor jou schenken.

Antwoord

op al je vragen

Heb je een vraag over het leukste spaarprogramma van Nederland? Stel ‘m gerust. Om het makkelijk te maken, hebben we de meestgestelde vragen alvast voor je verzameld.