Schenk jouw D.E waardepunten
aan een goed doel


Niets is mooier dan mensen met elkaar verbinden die wat extra hulp kunnen gebruiken.
Daarom kun je vanaf nu jouw D.E. waardepunten schenken aan een goed doel.
En we doen dit samen, want Douwe Egberts verhoogt jouw schenking met 20%!


Direct schenken!

Alle kleine beetjes
helpen


Ook kleinere schenkingen waarderen wij enorm. Want met elkaar schenken we al snel een heleboel! Het enige dat je hoeft te doen is naar Blokker gaan om je waardepunten in te wisselen. Vervolgens schenk je zelf via je Mijn D.E account het door jouw gewenste aantal punten aan een goed doel. Douwe Egberts verhoogt de punten die je schenkt met 20%.

Vind jouw Blokker

Aan deze goede doelen
kun je schenken:

Oranje Fonds


Het Oranje Fonds is er voor iedereen die iets voor een ander wil doen. Hun steun bestaat uit geld, tijd, kennis en aandacht. Schenk aan het Oranje Fonds en draag bij aan het ondersteunen van honderden maatjesprojecten waarbij jouw D.E waardepunten worden omgezet in geld, kennis en aandacht.

Lees meer over het Oranje Fonds

De Voedselbank


De Nederlandse voedselbanken helpen mensen die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Samen met diverse bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren zorgen zij ervoor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Schenk jouw D.E waardepunten en draag bij aan het steunen van De Voedselbank met pakken Douwe Egberts koffie.


Lees meer over De Voedselbank

Het Vergeten Kind


Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen die voor vele onzichtbaar zijn. Schenk jouw D.E waardepunten aan Het Vergeten Kind en draag bij aan een onvergetelijke dag voor deze kinderen! Zodat zij een dag even al hun zorgen kunnen vergeten en positieve herinneringen maken. Al met een kleine schenking tover je een lach op een kindergezicht!

Het Nationaal Ouderenfonds


Het Nationaal Ouderenfonds is ervan overtuigd dat iedere oudere meetelt en verbindt mensen en organisaties om samen eenzaamheid en kwetsbaarheid onder ouderen aan te pakken. Schenk nu jouw D.E waardepunten aan Het Nationaal Ouderenfonds en draag bij aan de Zilverlijn, een beldienst voor ouderen die behoefte hebben aan meer sociaal contact.


Lees meer over Het Ouderenfonds


Hoe kun je
sparen en schenken

Knip je waardepunten
uit de verpakkingen

Alle Douwe Egberts-, Pickwick- en SENSEO®- verpakkingen bevatten waardepunten. Knip de punten uit. Waardepunten zijn onbeperkt geldig.

Ga naar Blokker om jouw
waardepunten op je D.E account te laten zetten

Ga met je waardepunten naar één van
de 408 Blokker filialen. De winkelmedewerker stort jouw waardepunten op je D.E. account. Vind hier jouw Blokker. 

Verzilver of schenk jouw waardepunten

Het cadeau naar keuze haal je in één van de 408 Blokker filialen óf bestel je online op Blokker.nlOf schenk je waardepunten aan een goed doel. Let op: dit doe je zelf via je Mijn DE account. Blokker kan niet direct voor jou schenken.

 

 

Antwoord
op al je vragen

 

Heb je een vraag over het leukste spaarprogramma van Nederland?
Stel 'm gerust. Om het makkelijker te maken, hebben we de 
meestgestelde vragen alvast voor je verzameld. 

Vragen en Antwoorden