Bekijk de spaarcollectie!3bollen_uitgelicht_zonderschaduw.jpg


Meld je aan bij Mijn D.E en spaar mee

Het spaarprogramma en de waardepunten van Douwe Egberts zijn al meer dan 90 jaar een begrip. Op elke Douwe Egberts-, Pickwick- en SENSEO-verpakking vind je een waardepunt. Je kan hiermee sparen voor mooie koffie- en theeproducten. Meld je nu aan bij Mijn D.E om alles uit het spaarprogramma te halen.Geef je waardepuntensaldo een boost!

Dat kan met de dubbele waardepunten die tijdelijk te vinden zijn op de D.E Ice Cappuccino en D.E Ice Macchiato! Zo spaar je nog sneller voor mooie Douwe Egberts koffie- en theeproducten.

Daarnaast vind je ook op alle andere D.E ijskoffiebekers waardepunten van Douwe Egberts. Bekijk de D.E Collectie en ontdek het cadeau waar jij graag voor spaart!

Bekijk de collectie

Sparen is makkelijk

Elke verpakking van je favoriete koffie en/of thee bevat waardepunten.

Sparen voor cadeaus

De spaarpunten wissel je bij Blokker in voor de mooiste cadeaus uit de D.E.-collectie.

Samen blijven sparen

Meer dan 4,5 miljoen mensen doen mee met het leukste spaarprogramma van Nederland.

Zo werkt het

SPAAR VOOR CADEAUS

Je kopje koffie of thee smaakt nog lekkerder als je weet waar je voor spaart. Bekijk de D.E collectie en ontdek het cadeau dat jij graag wil hebben.

KNIP EN BUNDEL JE PUNTEN

Alle Douwe Egberts-, Pickwick- en SENSEO®-verpakkingen bevatten waardepunten. Knip de punten uit en verzamel ze in bundels van 1.000 punten. Elke bundel is 5 euro waard. Waardepunten zijn onbeperkt geldig.

MAAK EEN MIJN D.E ACCOUNT AAN

Om mee te doen aan het spaarprogramma heb je een Mijn D.E account nodig. Deze maak je zelf aan op mijn.de.nl of kun je laten aanmaken in een Blokker filiaal. Op mijn.de.nl kun je je actuele waardepuntensaldo bekijken en worden je punten veilig bewaard.

ZET PUNTEN OP JE ACCOUNT

Ga met je bundels van 1.000 waardepunten naar één van de 430 Blokker filialen. De winkelmedewerker stort je punten op je D.E account.

Verzilver je punten bij Blokker

Het cadeau naar keuze haal je in één van de 430 Blokker filialen óf bestel je online op Blokker.nl. In de winkel of online kan je betalen met waardepunten, geld of een combinatie daarvan.

 

*Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het tijdelijk helaas niet mogelijk om de filialen van Blokker te bezoeken en waardepunten te storten. De waardepunten, die op een digitaal account staan, kunnen uiteraard gewoon besteed worden in de Blokker webshop. In 2021 hopen we iedereen snel weer te kunnen verwelkomen!

Wat zijn jouw punten waard

200 punten = € 1,-
500 punten = € 2,50
1000 punten = € 5,-
2000 punten = € 10,-

Alle spelregels van het D.E spaarprogamma vind je in de voorwaarden.

Direct aan de slag!

Waar ga jij voor sparen?
Ontdek hier de D.E cadeaus

Bekijk de complete D.E Collectie

Maak nu je eigen Mijn D.E account aan

Met Mijn D.E haal je het meeste uit het spaarprogramma. Bekijk hoeveel punten jij hebt gespaard, voor welke cadeaus je kunt sparen en hoe je de punten kunt inwisselen. Maak een account aan of log in.

Vind een Blokker in de buurt

Je spaarpunten lever je in bij een van de 500 Blokker-filialen, in ruil voor het D.E-cadeau van jouw keuze.

Vind jouw blokker

Antwoord op al je vragen

Heb je een vraag over het leukste spaarprogramma van Nederland? Stel ‘m gerust, ons team staat klaar. Om het makkelijk te maken, hebben we de meestgestelde vragen alvast voor je verzameld.

Bekijk de vragen én antwoorden