De Iced Cappuccino Soy Vanilla is heerlijk op een warme dag. Een mooi alternatief voor een koffie met volle melk.
Bereidingstijd: 5 minuten
Wat heb je nodig?
Thuis in Koffie > Koffie van de kaart > Iced Cappuccino Soy Vanilla
Maak een heerlijke Douwe Egberts espresso, van 30 ml. Schenk deze espresso in de blender. Wil je liever een sterkere Iced Cappuccino Soy Vanilla? Voeg dan een dubbele espresso toe!
Dan schenk je 130ml soja melk in de blender. Naast soja melk kun je ook volle melk of bijvoorbeeld havermelk of kokosmelk gebruiken.
Voor een lichtzoete iced cappuccino voeg je ongeveer 10ml vanillesiroop toe aan de blender.
De Iced Cappuccino mag natuurlijk lekker koud zijn! Voeg ongeveer 5 ijsklontjes toe aan de blender en gooi er wat ijspoeder overheen. Hierdoor wordt de Iced Capuccino geen ijsklont en krijg je een lekker romige creatie.
Blend alle ingrediënten goed in de blender en schenk vervolgens de creatie over in het glas. Houd nog een paar centimeter over voor de toevoeging van de slagroom.
Als laatste stap kun je nog slagroom toevoegen. Heb je niet zo'n slagroomapparaat? Dat maakt niet uit! Haal een slagroombusje of maak lekker vers geklopte slagroom.