Oranje Fonds

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat iedereen mee kan doen in de samenleving, zodat niemand er alleen voor staat. Daarom steunen zij iedereen die iets voor een ander wil doen. Dat doen ze met geld, aandacht en advies en nu ook met geschonken D.E waardepunten. 

Drie personen op de afbeelding Douwe Egberts - Oranje Fonds

Wat doet het Oranje Fonds?

 

Het Oranje Fonds steunt jaarlijks zo'n 10.000 sociale projecten in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk; van buurthuizen voor jong en oud, schuldhulp, maatjes- en mentorprojecten en taalprogramma's voor nieuwkomers in Nederland.

Het gaat vaak om projecten die voortkomen uit ideeën van vrijwilligers en die alleen door hun inzet mogelijk zijn. Door de steun van het Oranje Fonds ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de samenleving.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds, en zijn dan ook zeer betrokken bij het werk en projecten.

 

 

icon schenken (1).png

Schenk en draag bij

aan het Oranje Fonds

Met het schenken van D.E waardepunten aan het Oranje Fonds draagt u bij aan een socialer Nederland. We steunen jaarlijks zo'n 10.000 sociale projecten in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk; van buurthuizen voor jong en oud, schuldhulp, maatjes- en mentorprojecten en taalprogramma's voor nieuwkomers in Nederland.