De Voedselbank

De voedselbanken verstrekken dagelijks voedsel aan de armste mensen in Nederland. We streven daarbij naar een combinatie van verse producten zoals groente en fruit, en langer houdbare producten, zoals koffie.

Een foto van een man en vrouw van de voedselbank.

Hartje winter, koud en guur: dan hebben veel mensen toch extra zin in een lekker en warm kopje koffie. Maar niet voor iedereen is ‘even een bakkie’ doen vanzelfsprekend. In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens.

De vrijwilligers bij de voedselbanken geven elke week eten aan mensen die dat het hardste nodig hebben. Koffie is een luxe artikel dat niet vaak in het pakket zit. Door je D.E waardepunten te schenken aan de voedselbanken wordt een lekker kopje koffie voor nog meer mensen bereikbaar.

Het Douwe Egberts spaarprogramma bestaat 100 jaar!

Daar willen wij jou en 4,5 miljoen andere spaarders voor bedanken! Lees meer over deze mijlpaal en over bijzondere spaarverhalen van de geïnterviewde trouwe spaarders Maartje, Piet, Riny, Coby, Petra en Liesbeth.

 

icon schenken (1).png

Schenk en draag bij

aan De Voedselbank

Met het schenken van D.E waardepunten aan de voedselbank draagt u bij aan het steunen van de voedselbanken met pakken Douwe Egberts koffie.