Terug naar het overzicht

Opbergpot

Douwe Egberts x @style_andbudget

Hoi! Ik ben Kirsten en ik ben gek op budget! Daarom ga ik graag de uitdaging aan om van een item dat je al in huis hebt, iets compleets nieuws te maken! Met onderstaande DIY laat ik graag zien hoe je in een handomdraai een lege D.E pot omtovert tot leuke opbergpot. Budgetproof en hip in één klap! Ik heb gekozen voor een opbergpot voor de kleurtjes van mijn kids. In plaats van laten rondslingeren, stoppen we ze nu in deze toffe pot. Met als finishing touch een leuk diertje naar keuze van de meiden, zodat elke pot ook een personal touch krijgt. Het is easy peasy! Als je onderstaande stappen volgt, lukt het jou ook!

Benodigheden:

  • D.E oploskoffie pot
  • Kalkverf
  • Speelgoediertjes
  • Kleurtjes
  • Secondelijm

1. Pak alle benodigdheden voor het maken van de opbergpot. Je kunt verschillende soorten diertjes gebruiken, zoals die van Schleich. Ik heb kalkverf gepakt voor het verven van de deksels.
benodigdheden-foto.jpg

 

2. Verwijder het etiket van de pot. Door de lijmresten warm te maken kun je deze makkelijk verwijderen. Of gebruik sticker- en lijmrestverwijderaar.

3. Verf de deksel en diertjes met de krijtverf in een kleur naar keuze. Laat goed drogen, en herhaal deze stap indien nodig. Ik deed het 2 keer.

stap-1-kisten.jpg

4. Plak als de verf goed droog is, de diertjes vast op de deksel. Ik gebruikte hiervoor secondelijm. Laat goed drogen.

stap-2-kirsten.jpg

5. Voila! Je pot is klaar! Vul de pot met bijvoorbeeld leuke kleuren stiften voor je eigen leuke pennenbak!

stap-3-kirsten3.jpg blobid5.jpg

Meer voor jou